The results from the Nordic Championship 2024 are in. Our congratulations to Jens Jakobsson, Denmark — Nordic champion, colour — and Jan Hammerstad, Denmark — Nordic champion, monochrome! The best club was Photo Club Vision from Finland.

Individual results:

Club championship:

  1. Photo Club Vision, Finland
    Marju Alanen, Reetta Alanen, Anne Autio, Tiina Erholtz, Kaisa Erkkilä, Tuula Hautamäki, Anu Hätinen, Tuire Jalaskoski, Simo Jarvinen, Risto Jokela, Jarmo Juntunen, Tapani Jyrä, Satu Kajosmäki, Mari Kolehmainen, Jukka Kuusela, Seppo Lahtinen, Harri Laitinen, Janne Lehti, Satu Lepomäki, Leena-Maija Lindqvist, Harri Luojus, Johanna Lyömilä, Jari Läylönen, Jarmo Mäki, Pentti Pitkälahti, Tuula Pitkälahti, Mari Poikkilinja, Matti Puranen, Elisa Putti, Erkki Putti, Irja Rajamäki, Jari Rantala, Heidi Rikala, Veijo Rio, Hannele Salonen, Kata Sivunen, Marjatta Turkia, Outi Tornblom, Hannu Valkama, Kaija Valkama, Tytti Valkama, Ilkka Valkila, Jari Vuolle, Pertti Ylinen
  2. Kuopion Kameraseura, Finland
    Mika Antikainen, Petri Damstén, Ilkka Hakulinen, Seppo Hinkula, Jorma Ikonen, Aino Jääskeläinen, Hannu Karvinen, Anita Koponen,  Jukka-Pekka Korpi-Vartiainen, Jukka Lappalainen, Tero Lähdesmäki, Wille Markkanen, Merja Martikainen, Niko Puumalainen, Juha Saastamoinen, Marc Sabat, Pirkko Siikamäki, Markus Sipilä, Tiina Tikka, Anne Tuomainen, Seppo Vatanen
  3. Stella Polaris Photo Group, Danmark
    Leif Alveen, Bjarne Hyldgaard, Jens Jakobsson, Una Streit Larsen, Aage Madsen
Best clubs pt
Photo Club Vision 476
Kuopion Kameraseura 475
Stella Polaris Photo Group 471
Lillehammer Kameraklubb 470
Downstairs Fotografisk Workshop 466
Fotogruppen Momento 466
Bekkalokket Fotoklubb 459
Photo Club Dania 458
Image Group de Lux 456
Tverlandet fotoklubb 453
Arendal Fotoklubb 448
Tampereen Valokuvausseura 431

Award certificates: