The results from the Nordic Championship 2023 are in. Our congratulations to Petri Damstén, Finland – Nordic champion, monochrome – and Jan-Thomas Stake, Sweden – Nordic champion, colour! The best club was Image Group de Lux from Sweden.

Individual results:

Club championship:

  1. Image Group De Lux, SWE: Gold
    Tony Clementz, Istvan Csomortani, Mikaela Friberg, Mats Grimfoot, Nils-Erik Jerlemar, Benny Larson, Marcus Liedholm, Barbro Lindh, Mikael Lundblad, Peter Reichel, Jan-Thomas Stake, Göran Zebühr
  2. Kameraseura Mielikuva, FIN: Silver
    Soili Aaltonen, Marju Alanen, Reetta Alanen, Tiina Erholtz, Kaisa Erkkilä, Tuula Hautamäki, Sanna Hillberg, Anu Hätinen, Tuire Jalaskoski, Jarmo Juntunen, Tapani Jyrä, Satu Kajosmäki, Mari Kolehmainen, Jukka Kuusela, Seppo Lahtinen, Janne Lehti, Anita Lehtonen, Jarmo Lindqvist, Leena-Maija Lindqvist, Harri Luojus, johanna Lyömilä, Jari Läylönen, Markku Majainmäki, Jarmo Mäki, Kirsi-Marja Nieminen, Pentti Pitkälahti, Tuula Pitkälahti, Mari Poikkilinja, Matti Puranen, Elisa Putti, Heidi Rikala, Veijo Rio, Hannele Salonen, Riitta Sauramo, Marjatta Sinisalo, Kata Sivunen, Marjatta Turkia, Outi Törnblom, Hannu Valkama, Kaija Valkama, Tytti Valkama, Ilkka Valkila, Susanna Verkkosaari, Jari Vuolle, Pertti Ylinen
  3. Kuopion Kameraseura, FIN: Bronze
    Petri Damstén, Seppo Hinkula, Jukka-Pekka Korpi-Vartiainen, Kari Kumpulainen, Jukka Lappalainen, Wille Markkanen, Merja Martikainen, Juha Saastamoinen, Markus Sipilä, Anne Tuomainen, Seppo Vatanen
Best clubs pt
Image Group De Lux 476
Kameraseura Mielikuva 473
Kuopion Kameraseura 460
Bryne Fotoklubb 460
Arendal Fotoklubb 453
Bekkalokket Fotoklubb 452
Helsingin Kameraseura 447
Trondhjems Kameraklubb 445
Turun Kamerat 442
Moss Fotoklubb 441
Tampereen Valokuvausseura 439

Award certificates: